Formule 1 voert wijziging door aan racekalender voor komend seizoen

Red Bull Content Pool Komend seizoen zullen er 23 Formule 1-races verreden worden. Dat is één race minder dan eigenlijk gepland. De verandering komt door het wegvallen van de Grand Prix van China door de coronapandemie. Toch leek het er even op dat de Chinese GP alsnog door zou gaan. De Chinese overheid versoepelde namelijk recentelijk de restricties rondom het coronavirus. Hierdoor is het normale leven in China weer op gang gekomen en zou dus ook de Formule 1-race in Shanghai door kunnen gaan. Toch zien de FOM en Liberty Media af van het alsnog door…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head