Formule E-coureur Robin Frijns verlaat intensive care na urenlange operatie

©Robin Frijns Instagram Robin Frijns, al jaren een bekend gezicht in de Formule E, heeft meer dan een dag in het ziekenhuis van Mexico-Stad gelegen. De Nederlander kende zaterdag, tijdens de eerste race van het FE-seizoen, een zware klapper met Norman Nato, waarna hij meer dan vijf uur op de operatietafel lag. In eerste instantie dacht zijn team, ABT Cupra, dat het ging om ‘slechts’ een gebroken pols, maar Frijns zelf wist wel beter. De Limburger verging van de pijn, zo laat hij weten aan De Telegraaf. Naast een gebroken pols had hij namelijk ook vier…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head