Gaat Honda in zee met Andretti en Cadillac? ‘Er ligt een deal’

Red Bull Content Pool Afgelopen donderdag maakten Andretti, General Motors en Cadillac bekend toe te willen treden tot de Formule 1. Wanneer die toetreding precies moet plaatsvinden, is nog niet bekend. Met welke motor Andretti en Cadillac zullen instappen, lijkt af te hangen van twee partijen. Andretti hoopt met Cadillac in de toekomst deel te kunnen nemen aan de koningsklasse van de autosport, de Formule 1. Daarvoor is Andretti Global – zoals het nieuwe Formule 1-team zal gaan heten – al hard aan het werk om een eigen fabriek uit de grond te stampen. Zo weet Formule 1-journalist Joe Saward…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head