Helmut Marko geeft update over gezondheid van Max Verstappen

Max Verstappen moet zijn vlucht van Monaco naar Saoedi-Arabië een dag verplaatsen, nadat de Nederlander werd getroffen door een buikgriep. Op Instagram liet Verstappen op woensdag weten dat hij weer fit was, maar volgens Helmut Marko was het wat serieuzer dan Max deed voorkomen. "Ik voel mij weer goed, nadat ik een paar dagen niet fit ben geweest door buikgriep. Hierdoor heb ik helaas mijn vlucht een dag moeten uitstellen en kan ik niet op de baan verschijnen tot de vrijdag. Ik zie jullie in Jeddah", schreef Verstappen op zijn Instagram, vlak voor hij het vliegtuig nam richting Jeddah. Hij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head