Helmut Marko geeft update over ontwikkeling RB18

Red Bull Content Pool Woensdag 9 februari wordt de Red Bull Racing RB18 wereldkundig gemaakt, maar Helmut Marko laat de fans alvast weten dat ze niet te veel moeten verwachten van de presentatie. De ware details van de 2022-bolide van Red Bull zullen pas op de eerste testdag in Barcelona duidelijk worden. Dat laat de adviseur aan het Duitse Sport1 weten. Vorig jaar kwam Red Bull Racing wél direct met de nieuwe auto naar buiten, maar dat kwam doordat de reglementen voor 2021 nagenoeg hetzelfde waren als voor 2020. De reglementen voor dit seizoen zijn compleet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head