Helmut Marko heeft geen hoge pet op van nieuwe Red Bull-baas: 'Vriendelijke relatie is er niet meer'

In oktober van 2022 kwam Red Bull-eigenaar Dietrich Mateschitz te overlijden na een lang ziektebed. De Oostenrijker was naast de grote baas van de energiedrankfabrikant ook goede vriend van Helmut Marko en erg betrokken bij Red Bull Racing. Na het overlijden van Mateschitz is er een nieuwe CEO in zijn plaats gekomen: Oliver Mintzlaff. Met de opvolger van Mateschitz heeft Helmut Marko nog niet zo"n goed contact, zo laat hij weten aan Speedweek. Meerdere bronnen hebben al gemeld dat het rommelt binnen Red Bull Racing en dat Helmut Marko op de schopstoel zou zitten. Mintzlaff zou niet gediend zijn van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head