Helmut Marko lacht om Hamilton: ‘Had vorig jaar moeten stoppen’

Mercedes F1 Media Red Bull Racing-adviseur Helmut Marko was zondagmiddag aan het genieten toen Max Verstappen voorbij ging aan Lewis Hamilton op Imola. Dit keer ging het niet om de leiding van de wedstrijd, maar werd de zevenvoudig wereldkampioen op een ronde gezet door de Nederlander. Vorig jaar vochten Max Verstappen en Lewis Hamilton het gehele jaar om de Formule 1-wereldtitel, die uiteindelijk in de allerlaatste ronde van de Grand Prix van Abu Dhabi werd beslist. Hamilton besloot zich een paar maanden af te zonderen van de wereld, waarna hij terugkeerde om zijn achtste wereldtitel te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head