Helmut Marko: 'Red Bull Powertrains heeft eerste motoren voltooid voor 2026'

Red Bull Powertrains gaat vanaf 2026 zelf de motoren volledig leveren aan Red Bull Racing en AlphaTauri, maar de voorbereiding daarop zijn al in volle gang. Helmut Marko heeft aan Motorsport.com laten weten dat de eerste 2026-krachtbron al compleet af is. In 2021 werd bekend dat Honda aan het einde van het seizoen uit de Formule 1 zou stappen. Het management van de Japanse autofabrikant was van mening dat het deelnemen aan de koningsklasse van de autosport niet genoeg voordelen had voor de kosten die het met zich meebracht. Het jaar dat Honda besloot te stoppen wonnen ze met Max…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head