Helmut Marko schrijft Mercedes af: 'De WK-titel kunnen ze vergeten'

In gesprek met het Duitse RTL heeft Red Bull-adviseur Helmut Marko zich uitgelaten over de vorm van Mercedes. Volgens de Oostenrijker zal 2023 opnieuw een jaar zonder échte prijzen worden voor Mercedes. Zijn eigen werkgever moet zich echter ook nog lang niet rijk rekenen, zo laat Marko optekenen. Mercedes wilde in 2023 weer meestrijden om de beide wereldtitels. Vooralsnog lijkt daar geen sprake van te zijn. In de kwalificatie kwam het Duitse team namelijk zes tienden tekort, een achterstand die in 2022 hetzelfde was. In de race ging het vervolgens ook niet veel beter voor Mercedes. Door het uitvallen van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head