Helmut Marko ziet Nederlands duo niet zitten bij Red Bull: 'Buitengewone prestatie voor nodig'

In gesprek met Motorsport.com heeft Red Bull-topman Helmut Marko teruggeblikt op het eerste Formule 1-weekend van AlphaTauri-coureur Nyck de Vries. Ondanks het feit dat De Vries geen WK-punten mee naar Faenze nam, is Marko tevreden over de Fries. Echter, Marko geeft ook aan dat De Vries een tandje moet bijzetten. Afgelopen raceweekend maakte De Vries zijn langverwachte Formule 1-debuut. Het was echter niet het debuut dat de Nederlander voor ogen had. In de kwalificatie kwam De Vries namelijk meer dan zeven tienden tekort op teamgenoot Yuki Tsunoda en in de race kwam de man uit Uitwellingerga als veertiende over de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head