In beeld: Alfa Romeo maakt nieuwe 2022-bolide bekend

© Sauber Group Alfa Romeo heeft eerder vandaag als allerlaatste team haar livery én auto gepresenteerd. Tijdens de testdagen van afgelopen week reed het team nog met een camouflage livery. Met de nieuwe reglementen en budget cap hopen teams als Haas, Williams en ook Alfa Romeo een serieuze gooi te doen naar punten tijdens het merendeel van de races. Toch begon 2022 niet geheel vlekkeloos voor het team uit Hinwil. De renstal kende een aantal problemen met de motor en ook kwam debutant Zhou terecht in de grindbak. Voor Alfa Romeo zijn de drie (officiële) testdagen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head