Lewis Hamilton: ‘Er is nog nooit een coureur geweest als ik’

Mercedes F1 Media Lewis Hamilton kende geen gemakkelijk jaar in 2022. De Brit kwam terug van een pijnlijke laatste race van het seizoen daarvoor – Abu Dhabi – en wilde met Mercedes terugslaan. Maar dat plan viel in duigen. De Mercedes W13 was niet de auto waar ze van te voren op hoopten, waardoor Hamilton en teamgenoot George Russell in het begin moesten strijden in het middenveld. Toch denkt de zevenvoudig wereldkampioen dat hij van een jaar als 2022 sterker is geworden dan een jaar waarin hij simpel kampioen is geworden (zoals 2019). Het gehele team…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head