Lewis Hamilton haalt uit naar Max Verstappen: ‘Zo werk ik niet’

Mercedes F1 Media Mercedes-coureur Lewis Hamilton heeft volgens Express flink uitgehaald naar Max Verstappen. Volgens het Engelse medium heeft de Britse coureur in een aflevering van Drive to Survive gezegd dat de werkwijze van Verstappen niet om over naar huis te schrijven is. “Max is erg agressief en gaat vaak over de limiet. Ik heb tegen veel coureurs mogen racen en er zijn altijd al bullebakken geweest, maar zo werk ik liever niet. Ik probeer ze gewoon op de baan te verslaan op een eerlijke manier”, zegt Hamilton. In dezelfde aflevering zou Hamilton de race in Abu Dhabi…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head