‘Lewis Hamilton krijgt 400 miljoen euro voor tienjarig contract bij Mercedes’

Mercedes F1 Media Het contract van Lewis Hamilton loopt aan het einde van 2023 af, maar niemand binnen Mercedes is bang dat dit het laatste jaar van de zevenvoudig wereldkampioen gaat worden. Hamilton is vol motivatie om nog jarenlang door te gaan en volgens Toto Wolff wil de Brit nog minimaal twee seizoenen racen. Volgens het Franse Sportune heeft Hamilton bij Mercedes aangeboden om zijn contract inderdaad met twee jaar te verlengen, tot en met het einde van 2025. In die periode zou hij 70 miljoen euro per jaar gaan verdienen, zonder bonussen. Dit contract zou…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head