Lewis Hamilton mentaal niet goed in zijn vel: ‘Al heel lang’

Mercedes F1 Media Mercedes-coureur Lewis Hamilton heeft op Instagram duidelijk gemaakt dat het oké is om je niet helemaal lekker te voelen. De zevenvoudig wereldkampioen probeert al langer om mentale gezondheid een podium te geven, omdat er steeds meer mensen onder lijden, met grote gevolgen. In Nederland plegen er vijf mensen per dag zelfmoord, meestal door mentale problemen. In de Formule 1 is de laatste tijd steeds meer aandacht voor ‘mental health. Onder andere Lando Norris en Toto Wolff hebben al van zich laten horen en lieten weten dat zij er ook last van hebben. Dit…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head