Lewis Hamilton na vertrek Michael Masi: ‘FIA moet nog meer doen’

Mercedes F1 Media Mercedes-coureur Lewis Hamilton is erg content met de veranderingen die de FIA reeds heeft doorgevoerd. Onder de veranderingen vallen onder meer het vertrek van wedstrijdleider Michael Masi en de aanstelling van twee nieuwe wedstrijdleiders. Afgelopen jaar verloor Hamilton ‘zijn’ titel op een aparte manier aan Max Verstappen. De laatste race in Abu Dhabi zorgde dan ook voor veel mixed feelings. Zo was er de vreugde bij het Verstappen- en Red Bull-kamp, maar het verdriet en de frustratie bij het Hamilton- en Mercedes-kamp. De wedstrijd zorgde er zelfs voor dat Hamilton een aantal maanden…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head