Lewis Hamilton over Verstappen: ‘Misschien heeft Max een probleem met mij’

Red Bull Content Pool In gesprek met Formule1.nl heeft Lewis Hamilton gesproken over Max Verstappen. De twee heren beleefden in 2021 een heftig jaar, maar volgens Hamilton heerst er louter respect tussen de beide heren. In 2021 ging het er vaak heftig aan toe tussen Verstappen en Hamilton, zowel op als naast de baan. Ook de teambazen van de beide heren maakten elkaar het leven zuur tijdens persconferenties en andere interviews met de pers. Toch is er volgens Hamilton geen sprake van hard feelings naar Verstappen toe, ondanks het feit dat hij de Nederlander bijna nooit spreekt. “Hij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head