Lewis Hamilton vol zelfvertrouwen: ‘Er is nog nooit een coureur geweest zoals ik’

Mercedes F1 Media Tijdens een interview met Formule1.nl heeft Mercedes-coureur Lewis Hamilton teruggeblikt op zijn afgelopen seizoen met Mercedes. Uit het interview blijkt dat de Brit nog altijd voor zijn achtste WK-titel wil strijden met Mercedes. Vanaf 2014 was Mercedes de toonaangevende factor in de Formule 1. Toch kwam daar in 2021 en 2022 verandering in toen Red Bull met Max Verstappen een bedreiging vormde voor het ooit zo dominante team. Het resulteerde in twee achtereenvolgende wereldtitels voor Verstappen en een constructeurstitel in 2022 voor Red Bull. Afgelopen seizoen was dus een flinke domper voor Mercedes. Het team…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head