Lewis Hamilton wanhoopt na kwalificatie: 'Ik voel me verloren'

Tegenover de camera van Viaplay heeft Mercedes-coureur Lewis Hamilton zijn hart gelucht. De Brit laat optekenen dat hij zich geen raad weet met de huidige vorm van Mercedes. In Q1 wist Hamilton als tiende door te stromen naar Q2. In het tweede deel van de kwalificatie werd de man uit Stevenage, net zoals in Q3, als achtste afgevlagd. Hamilton kreeg in het laatste deel van Q3 dan ook geen verbetering van zijn rondetijd voor elkaar. Uiteindelijk kwamen de beide Mercedessen als achtste en vierde over de streep. De beiden heren schuiven een plekje op vanwege de penalty van Ferrari-coureur Charles…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head