Mark Webber is het niet eens met Max Verstappen: ‘Vind ik vooral heel beleefd’

Red Bull Content Pool Max Verstappen verwacht, net als Red Bull-adviseur Helmut Marko, dat Mercedes in 2023 erg sterk voor de dag zal komen. Het Duitse team begon 2022 met een dramatische auto, waardoor het kampioenschap al snel kansloos was. Hierdoor kon Mercedes wel al snel de focus verleggen op de 2023-bolide. Bij Red Bull Racing vreest men dat dat ervoor gaat zorgen dat Mercedes weer terug gaat komen aan het front. Aan het einde van het vorige seizoen werd al duidelijk dat de Mercedes W13 een stuk beter geworden was, aangezien het team een één-twee…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head