Max Verstappen deelt beelden van training in aanloop naar seizoen

Via Instagram @MaxVerstappen1 Red Bull Racing-coureur Max Verstappen is alweer hard op weg naar het nieuwe Formule 1-seizoen. De Nederlander heeft er een mooie vakantie opzitten en focust zich inmiddels alweer vol op de eerste testdagen in Barcelona. Over iets meer dan twee weken gaan de eerste drie ’testdagen’ van start op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Testdagen tussen aanhalingstekens aangezien er geen fans aanwezig mogen zijn gedurende de drie dagen. Ook de Formule 1 zelf bestempelde de drie dagen niet als échte testdagen, maar als een ‘shakedown’ voor de teams. Fans zullen aan het einde van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head