Max Verstappen en Lewis Hamilton dollen met elkaar: ‘Ik weet dat je een tepelpiercing hebt’

Red Bull Content Pool Vlak voor het raceweekend in Australië van start ging, plaatste BBC-presentatrice Jennie Gow een foto op Twitter met een ‘nieuwe regel’ voor de aankomende Grand Prix in Melbourne. Die regel luidde: ‘Het dragen van sieraden in de vorm van piercings of metalen kettingen is verboden en kan voor de start van een sessie gecontroleerd worden’. Maar wat blijkt nu: die regel bestaat al meer dan 10 jaar. De belangrijkste reden voor deze regel is de brandveiligheid. Als een coureur vast komt te zitten in zijn auto die in vlammen opgaat, kan een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head