Max Verstappen grapt over pensioen Sebastian Vettel

Aston Martin F1 Media Viervoudig Formule 1-wereldkampioen Sebastian Vettel kondigde donderdagmiddag aan dat hij afscheid ging nemen van zijn geliefde sport. Na het einde van 2022 verlaat de Duitser de F1 om zich meer te focussen op zijn familie. Op de persconferentie in Hongarije liet Max Verstappen al weten dat hij de beslissing van Vettel snapte, waarna de Nederlander ook nog een grapje wist te maken over de Duitser. De Formule 1 verliest met het vertrek van Vettel een geweldige ambassadeur en een echte grappenmaker in het paddock. Maar ook op het circuit heeft de Duitser…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head