Max Verstappen neemt het op tegen Kelly Piquet op de kartbaan in Bahrein

Via haar Instagram-account deelde Kelly Piquet beelden van een kartwedstrijd in Sakhir. De deelnemers? Niemand minder dan tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen, Piquet zelf en haar dochtertje Penelope. Tussen de testdagen en het eerste raceweekend van 2023 zat een kleine week. Die tijd besloot Verstappen door te brengen in Bahrein om zich op die manier maximaal te kunnen voorbereiden op de eerste race van het nieuwe seizoen. In die tijd maakte de Nederlander echter ook wat tijd voor leuke dingen vrij. Naast de beelden van de kartwedstrijd deelde Piquet ook foto"s van een etentje in de woestijn, een boottochtje en een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head