Max Verstappen over tweede WK-titel: ‘Zal minder emotioneel worden’

Red Bull Content Pool In gesprek met Channel 4 heeft Max Verstappen vooruitgeblikt op zijn verdere carrière in de Formule 1. Verstappen laat optekenen dat hij werk en privé strikt gescheiden probeert te houden. Ook zegt de Nederlander dat wanneer hij zijn tweede WK-titel wint, die minder speciaal zal zijn dan de eerste. Afgelopen jaar won Verstappen zijn eerste WK-titel na een bloedstollend gevecht te hebben gehad met Mercedes-coureur Lewis Hamilton. Sinds 2016 was de man uit Stevenage niet meer verslagen en daarom was de titelwinst van Verstappen extra speciaal. In 2016 won Nico Rosberg het kampioenschap…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head