Max Verstappen spreekt medecoureurs toe: ‘Dan kun je beter stoppen’

Mercedes F1 Media In gesprek met onder andere RacingNews365 heeft Max Verstappen gesproken over de mentaliteit van Formule 1-coureurs. De Nederlander is van mening dat als een coureur de spanning en stress van een lang seizoen niet aankan, deze rijder beter kan stoppen in de Formule 1. In 2021 beleefde Verstappen een heftig seizoen toen hij met Lewis Hamilton streed om zijn eerste WK-titel. Na een zinderende apotheose in de woestijn van Abu Dhabi wist Verstappen er met de winst, en de WK-beker, vandoor te gaan. Afgelopen seizoen stond daarentegen niet in verhouding met 2021. Verstappen wist immers…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head