Max Verstappen spreekt zorgen uit: ‘Dan is dat gevaarlijk’

Red Bull Content Pool Tijdens een aflevering van F1 Talk – with Max Verstappen op Viaplay hebben Max Verstappen en Jos Verstappen gesproken over het gevaar van de huidige generatie Formule 1-auto’s. Beide heren hebben oplossingen klaar om de sport nog een stukje veiliger te maken. Verstappen senior geeft, gevraagd naar wat de Formule 1 veiliger kan maken, aan dat met name het gewicht van de auto’s momenteel een grote rol speelt. Zouden de auto’s namelijk een stuk lichter zijn, dan is de kans op een zwaar ongeluk ook gelijk een stuk kleiner. “Je zou de bolides lichter kunnen maken, want dan heb je…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head