Max Verstappen ziet comeback als op Spa-Francorchamps wel zitten in Jeddah: 'Niets is onmogelijk'

Tijdens de Grand Prix van België in 2022 nam Max Verstappen een gloednieuwe motor, waardoor hij vanaf de veertiende plaats van start moest gaan. De Nederlander wist in de race uiteindelijk glansrijk te winnen, door binnen twaalf rondjes zichzelf naar de leiding te rijden. Of dat zo makkelijk zal gaan in Saoedi-Arabië lijkt schier onmogelijk, aangezien het een stratencircuit is en de baan niet zo breed als is Spa-Francorchamps. Daarnaast had Verstappen tijdens de kwalificatie in België een marge van een seconde naar de tweede coureur, dat zou in Jeddah niet het geval zijn geweest.Verstappen heeft vertrouwen Doordat Verstappen last…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head