Mercedes spiekt bij Red Bull Racing: ‘Ze hebben interessante sidepods’

Mercedes F1 Media De technisch directeur van Mercedes, Mike Elliot, heeft in een interview op het Formule 1-YouTube-kanaal aangegeven verrast te zijn door de nieuwe RB18. Vooral de sidepods van het team uit Milton Keynes zorgden voor veel bekijks in de paddock. Dit seizoen is de Formule 1 flink op de schop gegaan, zowel technisch als financieel. Voor alle teams is het een flinke uitdaging geweest aangezien er met minder geld een compleet nieuwe bolide moest worden gebouwd. Ook Elliot geeft dat toe en zegt dat de grootste veranderingen op aerodynamisch gebied zijn doorgevoerd. “De grootste…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head