Mercedes-topman geeft reden voor mindere prestaties van Lewis Hamilton in 2022

Mercedes F1 Media Afgelopen seizoen had Lewis Hamilton veel moeite met het vinden van de juiste afstelling voor zijn W13. Teamgenoot George Russell kon zich daarentegen een stuk beter aanpassen aan de nieuwe bolide van zijn team. Mercedes-topman Andrew Shovlin geeft in gesprek met Autosport aan waardoor dit kwam. In 2022 stapte Russell in bij Mercedes als fulltimecoureur. Toch begon zijn tijd bij het grote Mercedes niet gelijk met een kampioenschapswinnende auto. Het team uit Brackley beleefde namelijk een van de slechtste seizoenen uit haar geschiedenis. Ondanks de slechte vorm waarin Mercedes – met name in…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head