Motorsport Italië: ‘Mercedes W13 komt niet door crash test’

Mercedes F1 Media Volgens Franco Nugnes, journalist bij de Italiaanse tak van Motorsport.com, heeft Mercedes problemen met haar W13. De bolide voor 2022 is namelijk niet door de crash test heen gekomen, zo laat de Italiaan weten. Om mee te mogen doen aan de wintertest in Barcelona moet Mercedes alsnog slagen voor de crash test. “De W13, welke wordt gebouwd in Brackley, heeft een probleem bij de crash test en moet deze opnieuw ondergaan om het akkoord te krijgen van de FIA om mee te doen aan de pre-season test in Barcelona”, zo schrijft Nugnes op.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head