‘Nieuwe 2023-auto’s hebben minder onderstuur, komt rijstijl Verstappen ten goede’

Red Bull Content Pool Het Italiaanse medium Formu1a.uno weet te melden dat de 2023-auto’s een stuk minder onderstuur zullen hebben. Dit komt mede door het werk van bandenfabrikant Pirelli. Komend seizoen heeft Pirelli voor nieuwe banden gekozen. Vanwege het gewicht van de huidige bolides vond de fabrikant het namelijk noodzakelijk om een nieuw soort band te produceren. Op 23 februari zullen de nieuwe banden voor het eerst het fulltime gebruikt worden tijdens de eerste wintertestdagen in Bahrein. Coureurs rijden dan echter niet voor het eerst met de banden. Gedurende het afgelopen seizoen werden teams namelijk al verplicht om…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head