Nikita Mazepin hoopt op comeback in de Formule 1

Red Bull Content Pool Ex-Haas-coureur Nikita Mazepin heeft zich in gesprek met Ria Novosti uitgelaten over zijn toekomst zonder de Formule 1. De jonge Rus geeft aan dat hij nog altijd hoopt op een comeback in de sport, maar andere opties openhoudt. Mazepin moest het veld ruimen nadat Rusland besloot buurland Oekraïne binnen te vallen. Over de hele wereld besloten landen alle financiële en diplomatieke banden met Rusland te verbreken. Hierdoor deed Haas afstand van haar titelsponsor Uralkali en verloor het Amerikaanse team veel sponsorgeld. Met het verdwijnen van dit geld verloor Mazepin ook zijn ‘backing’.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head