Nyck de Vries stipt nu al hoogtepunt aan voor eerste seizoen als Formule 1-coureur

Red Bull Content Pool Tijdens een online Q&A-sessie van AlphaTauri kregen Nyck de Vries en Yuki Tsunoda een aantal vragen voorgeschoteld van fans. Een van de vragen die aan De Vries gesteld werden, ging over zijn hoogtepunt voor komend seizoen. De Nederlander gaf daarbij aan erg uit te kijken naar zijn eerste Nederlandse GP. Samen met Max Verstappen staat De Vries komend jaar op de Formule 1-grid. Een uniek moment voor Nederland, aangezien het alweer een tijdje geleden is dat er twee Nederlandse Formule 1-coureurs samen op de grid stonden. Het is daarnaast ook bijzonder dat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head