Olav Mol over straf Red Bull: ‘Hebben nu een excuus’

Red Bull Content Pool Formule 1-commentator Olav Mol heeft bij Motorsport.com zijn mening gegeven over de straf die Red Bull Racing kreeg van de FIA. In oktober van 2022 werd bekend dat Red Bull het jaar daarvoor niet onder het budgetplafond was gebleven, o.a. door een verkeerd ingevulde belastingteruggave. De FIA en Red Bull hebben meer dan twee weken gediscussieerd over wat een gepaste straf zou zijn voor deze overtreding. Uiteindelijk kwamen de partijen tot een overeenkomst: Red Bull Racing moest de FIA €7 miljoen betalen én mag in 2023 10% minder tijd in de windtunnel…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head