Olav Mol steunt Nikita Mazepin: ‘Als je vader iets doet, ben jij dan ook schuldig?’

Haas F1 Media Formule 1-commentator Olav Mol steunt Nikita Mazepin die eerder vandaag te horen kreeg dat hij Haas moet verlaten. Vanwege de oorlog in Oekraïne en de banden van Mazepins vader met Poetin besloot Haas het contract met de jonge Rus te ontbinden. De vader van Mazepin bracht tientallen miljoenen in het laatje bij Haas waardoor Mazepin in 2021 van start mocht gaan als Formule 1-coureur. Nu de sponsoring van Mazepin senior is weggevallen, zag Haas geen andere uitweg dan het ontslaan van Mazepin junior. Samen met het verlies van kostbare miljoenen waren er ook…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head