Onrust bij Ferrari: hoofd aerodynamica stapt plotseling op

Het vertrek van Mattia Binotto bij Ferrari, afgelopen november, kwam niet als een verrassing voor de medewerkers binnen het Italiaanse team. De teambaas had al maanden geen goede relatie met de eigenaren van Ferrari, maar had wél het volledige team achter zich staan. Ondanks dat het vertrek verwacht werd, viel het zwaar bij de medewerkers van het team uit Maranello. En de Ferrari-leden hebben wederom een klap te verwerken gekregen. David Sanchez, "head of concept vehicle" en voormalig hoofd aerodynamica van de Scuderia, heeft per direct zijn contract opgezegd. Sanchez is één van de hoofdverantwoordelijken voor de Ferrari F1-75 van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head