'Ontwikkeling Ferrari SF-23 gaat lijden onder vertrek Sanchez'

Op donderdag werd duidelijk dat David Sanchez Ferrari had verlaten. De Fransman, die meer dan tien jaar in dienst was van de Scuderia, heeft per direct zijn contract ingeleverd. Sanchez gaat volgens Formu1a.uno terug naar McLaren, waar hij tussen 2007 en 2012 ook werkzaam was. Hiermee verliest Ferrari hun "head of concept vehicle" en één van de grondleggers van de SF-23. Ook was Sanchez verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Italiaanse bolides. Tijdens een Formule 1-seizoen is ontwikkeling ontzettend belangrijk. Red Bull Racing heeft zich vanaf 2022 tot en met 2023 met 0,9 seconden verbeterd, terwijl er deze winter een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head