Oud-directeur Circuit Zandvoort maakt zich zorgen over toekomst van Nederlandse GP

Red Bull Content Pool Voormalig circuitdirecteur Jim Vermeulen heeft in gesprek met Motorsport.com zijn zorgen uitgesproken over de recente ruzie tussen CM.com Circuit Zandvoort en de gemeente Zandvoort. Onlangs wist de Formule 1 te melden dat de Nederlandse Grand Prix tot en met 2025 verreden zal worden in Zandvoort. Ondanks dit nieuws is het allesbehalve rustig in Zandvoort. De gemeente van de badplaats wil namelijk een zogenaamde ‘vermakelijkheidsbelasting’ gaan heffen over de toegangskaarten voor de race. Volgens voormalig coureur Jan Lammers een vreemde actie. De Nederlander laat dan ook weten dat de gemeente alleen maar wil meeliften op…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head