'Red Bull brengt in Australië kleine updates mee, in Azerbeidzjan groot pakket verwacht'

Het Duitse Auto, Motor und Sport weet te melden dat Red Bull in Australië met een klein updatepakket zal verschijnen. In Azerbeidzjan zal vervolgens een groter updatepakket worden geïntroduceerd. In Bahrein liet Red Bull zien dat het het te kloppen team is dit seizoen. Het was echter nog niet de volledige snelheid die Red Bull toonde. Volgens ingewijden reed Max Verstappen namelijk niet op zijn tandvlees. Had de Nederlander dit wel gedaan, dan zou hij meer dan één seconde sneller zijn geweest dan de Ferrari van Charles Leclerc.Richting is duidelijk De goede vorm van Red Bull werd al zichtbaar tijdens…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head