‘Red Bull heeft in 2023 een drie kilo lichtere bolide door nieuw chassis’

Red Bull Content Pool Het doorgaans zeer betrouwbare Motorsport.com weet te melden dat Red Bull komend seizoen met een drie kilo lichtere bolide op de proppen komt. Verder weet het medium te melden dat Ferrari onder het minimumgewicht van 796 kilo zal zitten in 2023. Aan het begin van het afgelopen Formule 1-seizoen zaten de meeste teams ver boven het minimumgewicht van 796 kilo. Red Bull zat zelfs twintig kilo boven deze ondergrens. Doordat zoveel teams ’te zwaar’ waren, besloot de FIA om het minimumgewicht met twee kilo te verhogen, naar 798 kilo. Voor komend seizoen heeft de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head