‘Red Bull moest groot deel van personeelsbestand ontslaan vanwege budgetplafond’

Red Bull Content Pool Volgens het Duitse Motorsport-Total heeft Red Bull maar liefst 154 werknemers moeten ontslaan als gevolg van het budgetplafond. Daarmee is het team uit Milton Keynes koploper als het gaat om het aantal ontslagen werknemers. Na het 2020-seizoen heeft Red Bull voor 2021 maar liefst 154 werknemers naar huis gestuurd. Dat is een flink verschil met de rest van het Formule 1-veld. Mercedes stuurde immers 59 werknemers naar huis en Aston Martin maar 22. Bij sommige teams – denk aan Williams, AlphaTauri en Alpine – zorgde het budgetplafond juist voor meer werknemers. Als er wordt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head