Red Bull Racing maakt onthulling RB18 bekend

©Olcay Tuncay Karabulut Fans van Red Bull Racing hoeven niet lang meer te wachten voor ze de nieuwe bolide van Max Verstappen en Sergio Pérez kunnen aanschouwen. Het Oostenrijkse team plaatst op sociale media de datum waarop de RB18 onthult wordt: 9 februari 2022. Volgende week woensdag zal de RB18 wereldkundig gemaakt worden, waarmee Red Bull Racing een nieuw tijdperk ingaat. Vanaf dit seizoen veranderen de reglementen compleet, om er zo voor te zorgen dat er beter gevolgd en ingehaald kan worden. Dit moet het spektakel van de sport ten goede komen. Hiervoor worden compleet nieuwe…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head