Regen verwacht tijdens Grand Prix-weekend in Imola

Red Bull Content Pool Aankomend weekend staat de Grand Prix van Emilia-Romagna op de planning, welke verreden zal worden op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari – maar wij kennen het allemaal als Imola. De race in Italië zal het eerste sprintweekend van het seizoen zijn, waardoor de sessies op andere tijden beginnen dan we gewend zijn. Maar ook het weer is misschien anders dan verwacht in het Zuid-Europese land.  Volgens Weather.com is de kans op regen het gehele weekend meer dan aanwezig. Vooral de vrijdag zal hoogstwaarschijnlijk geteisterd worden door neerslag, wanneer de eerste vrije…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head