Saoedi-Arabië wil Formule 1 overnemen van Liberty Media

Red Bull Content Pool De Formule 1 werd in 2017 overgenomen door Liberty Media en heeft een complete metamorfose ondergaan. Waar de sport onder Bernie Ecclestone vrij afgesloten was van de wereld, heeft het Amerikaanse bedrijf ervoor gekozen om social media te gebruiken om een bredere doelgroep te bereiken. En dat is gelukt! Liberty Media zorgde er in 2017 en 2018 al voor dat de Formule 1 hun online volgers meer dan verdubbelde, door de social media-regels te versoepelen. Maar in 2019 kwam de échte klapper online: het eerste seizoen van de Netflix-serie Drive to Survive!…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head