Schumacher maakt Günter Steiner belachelijk op Instagram

De relatie tussen de familie Schumacher en Günther Steiner is in 2022 erg verslechterd. Op het moment dat Mick Schumacher minder begon te presteren bij Haas, ontving hij meerdere keren felle kritiek vanuit zijn teambaas. Uiteindelijk werd het contract van de zoon van F1-legende Michael Schumacher niet verlengd en is hij in 2023 reservecoureur bij Mercedes geworden. Schumacher heeft Haas en Günther Steiner er niet van kunnen overtuigen om ook dit seizoen uit te mogen komen voor het Amerikaanse team, wat in de Formule 1 geregeld voorkomt. Maar de jonge Duitser werd door zijn voormalig teambaas meerdere keren te kakken…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head