Schumacher ziet gespannen situatie bij Mercedes: 'Er is ruzie'

De eerste race van 2023 heeft nogal wat stof doen opwaaien bij Mercedes. De W14 bleek, net als zijn voorvanger, niet van het niveau te zijn om Red Bull Racing aan te vallen. Dit tot grote teleurstelling bij Toto Wolff en zijn coureurs. Bij Lewis Hamilton zat de frustratie zelfs zo hoog, dat hij zich bij BBC 5 Live negatief uitliet over zijn collega"s. Volgens de Brit hadden de ingenieurs van Mercedes niet naar hem geluisterd tijdens het ontwerpen van de W14, vandaar dat zijn auto nu zo langzaam is. Ook Toto Wolff en George Russell waren allerminst tevreden. De…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head