Sergio Pérez heeft ‘software update’ nodig in strijd met Verstappen

Red Bull Content Pool Sergio Pérez claimde afgelopen week dat hij nog nooit zo goed is geweest als hij nu is, maar volgens David Coulthard is dat nog altijd niet goed genoeg. De voormalig Red Bull-coureur meent dat de Mexicaan een ‘software update’ nodig heeft om het Max Verstappen daadwerkelijk moeilijk te maken. In 2022 wist Pérez niet verder te komen dan een derde plek in het kampioenschap, op 149 punten van de wereldkampioen én zijn teamgenoot: Max Verstappen. Als de viervoudig Grand Prix-winnaar een gooi wil doen naar de titel in 2023, moet hij zichzelf…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head