Sky Sports-analist ziet Max Verstappen het afleggen tegen Alonso

Volgens Naomi Schiff, analist bij Sky Sports F1, is Max Verstappen zeker niet de meest getalenteerde coureur van het veld. Overigens vindt ze ook Lewis Hamilton niet de beste coureur in de Formule 1. De Belgische, die zelf actief was in de W Series, is van mening dat Fernando Alonso met kop en schouders boven de andere rijders uitsteekt. Dat laat Schiff weten op Sky Sports. Na de eerste race van 2023 is volgens haar maar weer eens gebleken dat Alonso by far de beste coureur van de Formule 1 is. Op 41-jarige leeftijd wist hij een podium te behalen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head