Sky Sports gaat samenwerking aan met Lewis Hamilton

Mercedes F1 Media Het Britse Sky Sports, het netwerk waarop de Formule 1 wordt uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk, heeft maandag aangekondigd dat het gaat samenwerken met Lewis Hamilton. De Mercedes-coureur heeft in 2021 een eigen organisatie opgericht: Mission 44, waar Sky Sports nu mee in zee gaat. Het doel van de organisatie van Hamilton is om ervoor te zorgen dat jonge mensen van kleur in Groot-Brittannië minder geraakt worden door racisme. Er wordt onder andere gezorgd dat er meer kansen zijn in de arbeidsmarkt voor jongeren uit onderbedeelde groepen. Sky Sports heeft inmiddels één miljoen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head